sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

niin se vaan etenee

morjesta taas
taala on vetta, ja paljon :/

paasiainen kohta ohi ja tommi lahtikin jo tanaa..se oli siis taala meikaa moikkaamassa. aat ja oot ei taas toimi kun istun koulun koneella tan delftse houtin kahvilassa :)

ihan hassua, kun oli tallanen lomaviikko tassa valissa, ens ti taas touhutaan, 4pvaa, vkonloppu ja sit ma tentti :/ kraa..

ens viikoks on luvattu jotain +15 :) jei! sit onki kohta jo ens pe ja meen monsiin moikkaan tuttuja, sitte seuraavana vkonloppuna on mathijksen bileet, paivi ja leena tulee + alkaa ISW! :) loistoa!! ja sitte onki vuosijuhlat jaa sen jalkeen wappu, huih. siina valissa ehtii tosiaan olla toi tentti ja meien case study alkaa, eli rahotustutkimus jonkun kaivoksen kannattavuudesta :) ei saa kertoa mika tai minka tai missa tai mitaan, kun se on oikee rojekti..jannaa :) noh, tiian et tullaan hajoilemaan siihen niin paljon enemman kun mihinkaan tan vuoden aikana..vahan pelottaa siis jo :)

eilen kaytiin tommin kans rotterdamin elaintarhassa ja sit perjantaina haagissa pyorimassa, haag on loistopaikka, rotterdam on aikas teollisuuskaupunki. mut elaintarha oli loisto!

ny jos vahan sais muutaman kuvanki tanne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti