keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

kraa

koululla taas, kirjottelin tossa justiinsa juttua T-lehteen, loistavaa taas kun paasee tuomaan tata vaihto-ohjelmaa julki :)

tuli kivoja juttuja vuoden varrelta mieleen kun vastaili niihin kysymyksiin eli kaiken tan valittamisen jalkeen (osissa paikoista) taa vuosi on ollu ihan mahtava ja tulee onneks viela 4 viikkoa oleen mahtava :)

kohta on vappu ja kaikkea, jaa suomi vappu talla kertaa valiin, mut meilla on tan suomi tiimin kanssa taala suunnitteilla vaikka ja mita (lakit paassa tietty) ja on kiva naha taa naitten kuningattaren synttaripaivakin taala, vahan erilaista vappua kehiin. ens vuonna sitte ehtii taas toivottavasti viela opiskelijana remuta ja rellestaa vappuna :)

mietin tossa viime viikolla mita teen ensimmaisena, jos se on vaan mahollista, kun paasen suomeen. ja vastaukset oli helpot, taffan spagu, haminan autogrilli ja rullakebab :) + tietty hierojalle on pakko paasta ja parturiin. kaikkea tota ennen on viela kylla lennot amsterdamin kautta lontooseen (3h vaihtoaikaa= monen monta london pridea!) ja sielta helsinkiin..jos se tulivuori sallii sen ja se toinen tulivuori siina vieressa ei ihan vallan paukaha kanssa. oli muuten eilen taala firmaesittelyissa tai "symposiumissa" yks jamppa puhumassa siita tulivuoresta islannissa, se ei ole purkautunut vaan paastelee hoyryja ja ne hoyryt johtu suurimmaks osaksi siita, kun se huippu oli veden peitossa ja kun se jotenki erikoinen magma (oli kai ollu kauemmin siela lahempana maan kuorta) reagoi veden kanssa muodostaen rajahtavan aineen= tuhkapilvi. ny se tuhkapilvi on pienempi osittain sen takia, kun vesi on sulanu ja kun sielta maasta puskee semmosta magmaa mika tulee suoraan sielta jostain syvalta. saa hei korjata jos oon vaarassa, tammonen mielikuva mulle jai siita esityksesta. oli muuten aivan loistava esitys kaikinpuolin!

mutta nyt takasin opiskelun, case studyn ja surpacin pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti