sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

phuu

hullut 2 vkoa takana, ei oo ihan meikkis tottunu tammosee opiskeluu. yks kirjallisuustyö, melkein kun kandi mut vähemmän aikaa teha sita + 2 esitystä parista kurssista (teollisuus mineraalit ja merilouhinta, tai no ruoppauslouhinta). (ei osaa oikein kirjottaa käyttäen äätä :) ) janna olla omalla koneella siis ja netissä :) ens vkolla alkaa kaivostalouskurssi..vahan jännittaa et miten se menee..

ens vkolla ei oo kun tentti ja sit joku ihme workshop ja sit pääsiäinen :) jei! on ihan hullun voitonriemunen olo kun tosiaan on nyt vähän vapaa aikaa, voi vaikka urheilla :O eli huomena ohjelmassa puntti ja lacrosse reenit, loisto laji muuten, aivan mahtavaa= maila, pallo, iso kenttä ja tilaa juosta :) luksusta! suomeen ja toi laji, vaarallistahan se on semmosten mailojen kans heilua, mut hullun mukavaa :)

vkonloppu meni levätessä ja tää päivä tenttiin lukiessa, delfti on aika mukava kaupunki ja ainii, viime viikolla oli muutamana päivänä jotain yli 15 astetta lämmintä :D jei! ainoo vaan et kesätakit on vielä suomessa, tai yks on jo matkalla, jos se vaikka huomena tulis.

jau, mut kesäajassa ollaan ja suomessakin on vissiin tullu jo vettä, kevät siis tulee! luksusta!

kuvia tulee kun muistan koulun koneelta laittaa niitä tänne. englanti-hollanti väliltä on myös kuvia kertakäyttökamerassa, kun oma kamera unohtu englantii (nyt se on jo täälä, meien saksalaiset toi sen, kun ne lähti myöhemmin kun myö sieltä). saas nähä mitä niistä kuvista tulee, oli aika jännä ottaa kuvia "vanhaan tyyliin" :)

mietin tässä vaan et mitä sitä kertois, kauheesti on sattunu ja tapahtunu, toissa viikko oltii rotterdamin satamassa ekskulla, aivan hullun hienoa! isoja nostureita ja paljon malmeja kasoissa ja paljon öljynjalostamoita ja paljon kaikkea! hullun iso mesta! 40km rotterdamin keskustasta joenviertä merelle, ei voinu kun ihmetellä :)

kohta kk menny ja tuntuu et ois vasta tullu tänne. huh. todo listalla on miljoona asiaa, mm pyörän jarrujen korjaus.. :D ja noitten kuvien teettäminen, monsin reissu, saksaan reissu, postikorttien lähettäminen..ym.

niin joo, eipä oo enää kun alle 2kk tätä emctä jälellä, vähiin käy :/ mukavaa on ollu, vaikkakin pientä hajoilua on ollu ilmassa sillon tällön.

mut joo, nyt lopettelen, vois kattoa autot leffan loppuu ja käyä unille, huomena loisto päivä toivottavasti eessä, urheilua ja tenttiin lukua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti