torstai 3. joulukuuta 2009

kraa, taas kerran

jau, missä välissä tää tapahtu: 2 vkoa ja puolet EMC:stä käyty?! hullua :)

on semisti haikee olo jo, et joutuu jättään saksan :/ vielä kerran: ruoka, juoma (lue, olut) ja futis on niin loistoa. ja ei nää uudet ihmisetkään täälä huonoja oo :) LOISTOA!

huomena kuitenki vielä monsissa käymään (jei!) ja sitte lauantaina kattomaan ihmisroskiä Bochumiin, ISWn vika juhla on lauantaina. anulla on eessä siis monen monta tuntia junasa huomena ja ylihuomena :) "aikaa simuloida ventsimiä ja kirjottaa raporttia ;)"

on hullun hyvä viilis siis, vielä kun sais lunta jostain. tänään päästiin käymään koulun omassa "kaivoksessa" :) loistoa, miksei helsingissä oo tämmösiä vehkeitä ja vempaimia (monen monta tuuletinta, koetuuletuskaivos, paikallistuuletusputkia..) ? ehkä siks että suomessa ei kaiveta hiiltä..ja hyvä niin :)

mutta tuola tuuletuskaivoksessa "bbk1" pitäs simuloida tuuletusta ihan uuden uutukaisilla alumiiniputkilla ja k-arvosysteemeillä, on ainaki tähän asti ollu mielenkiintosta, toivottavasti on jatkossakin.

kuulin tossa pariviikkoa sitte, että asutaan englannissa kampuksella! loistoa :) en siis muista kerroinko siitä jo täälä. mut toivottavasti se on niin loistoa kun ootan :)

hei hei ja mukavat viikonloput porukalle! perkele, tulipa tässä katottua mimmonen ilma on sotkamossa: -11 pakkasta :/ TAHTOO LUNTA!

1 kommentti:

  1. ainiin, leverkusen pelas stuttgartia vastaan, ei shalkea :) ei voi muistaa aina kaikkea.

    VastaaPoista