maanantai 28. joulukuuta 2009

"ba da ba ba da da ba da.."

ja paramore rokkaa (brick by boring brick)

takasin suomessa, joulu ohi, uus vuos eessä ja tältä vuodelta oon jo monen monta kokemusta rikkaampana. loistoa. monta kertaa tässä oon ehtiny jo kuulla, ettei toista emc vuotta tuu/ota kaikki irti mitä lähtee, niin tottahan toi on, ny rupee valkenemaan asia :) aivan loisto syksy siis, kiitoksia kaikille osallisille!

ehin olla pari päivää suomessa takasin, kun tuli jo ikävä kaikkea mikä liittyy emc:hen ja niihin ihmisiin. vaikkakin ehkä tossa syksyn aikana hajoilin muutaman kerran siihen, että kaikki on just siinä ihan vieressä 24/7 (no ei nyt ihan, mut välillä se tuntu tolta). mutta takasin suomeen palaamiseen, vaikka sitä oli vaan 2kk pois, niin oli aika hullun luksusta nähä air berlinin screenillä lento helsinkiin :) vaikkakin sitä sai oottaa semmosen 2,5h ylimäärästä...lumi pisti düsseldorfin sekasin (onneks sentään päästiin lähteen). näin muuten myös jäänpesun, tai mikskä ne sitä sanokaan, näytti ihan hullun paksulta saippualta mitä ne koneen päälle ruiskutti.

mutta nyt siis hieman yli viikko oltu suomessa, loistoa: kahvia, autolla ajoa, radio rock (juu, kyllä ne soittaa sielä saksassa ja hollannissa vain ja ainoastaan europoppia), äiskän ruokaa ja tietenki kavereita! :) mut en todellakaan malta oottaa että pääsee taas reissuun, 20pvä ois lento lontooseen ja sieltä 24pvä junalla falmouthiin! 16.65e makso juna, ei paha, saa kuitenki koko rahalla matkustaa eli 6h 41min pitäs kestää junareissu.

lontoossa ois tarkotus tutustua metallipörssiin, rio tintoon ja johonki kolmanteen firmaan mitä just nyt en muista..muttä tulee myöskin muutamat guinnessit ja real alet kumottua, loistoa!

mut nyt meikä suuntaa lenkille, vähän alle 3 viikkoa aikaa reenata taas kunnolla, mitä nyt yks uus vuos tossa välissä ja ehkä luultavasti yks pieni viikon reissu lappiin :p pikkusen loistoa!!

ääri mukavaa uutta vuotta kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti