maanantai 9. marraskuuta 2009

"koulu on kivaa"

moro
ja meikä osaa kirjottaa, ehkä 2/3 osaa näistä teksteista tulee ensin vaan otsikolla, kun en osaa olla painamatta enteriä.

rento viikonloppu takana, kävin delftissä moikkaamassa janicaa ja noh, eihän sitä ihan hirveesti sitten tullu nukuttua ja tänään oli aika väsynyttä vääntää 9h koululla suunnitteluohjelman kanssa :/ huomena "uudestaan". ehkä vittumaisin kommentti tällä hetkellä on "reset the graphics and start again".

mutta siis viikonloppu oli aivan loistoa, perjantaina näki taas janicaa ja pääs vihdoin käymään paljon puhutussa paikallisten (delft) vuorimiesten Het Noorden baarissa :) oli aikas siistiä, vähän kiltismeininkiä! loistavaa, kuviakin ois, mutta niitä ei nettiin asti viitti laittaa. lauantaina sitte tuli kierrettyä muutama turistikohde (kuvia alla) ja sunnuntaina nukuttua piiiiiiiiitkään (tuli tarpeeseen).

nyt taas edessä uus viikko ja uudet kujeet...eli huomena vikat luennot avolouhossuunnittelukurssista ja keskiviikkona esitykset aiheesta. torstaina sitte ekskuilemaan taas hiililouhokselle.. "jei" ja perjantaina tentti. ainiin, keskiviikkona alkaa kai joku karnevaali täälä (11.11 klo 11), nii mennää käymään kölnissä, toivottavasti tulee käytyä myös siinä edellisessä tekstissä (tai sitä edellisessä) mainostamassa irkkupubissa maistamassa olik se kilkenny ja guinness todellaki niin hyvää, vai johtuko se vaan veressä olevasta valmiista alkoholin määrästä.







nyt on aika mehut pois olo, tai on ollu koko illan..tää opiskelu alkaa olee vähän liikaa, josko se ens viikolla helpottais toivottavasti.

mukavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti: