maanantai 2. marraskuuta 2009

jau, fc köln ja podolski ei pärjänny niin yhtään lauantaina

morjes
ny on viikon lopusta ja maanantaista selvitty melkein kokonaan..9h koululla tänään ja surpac on vieläkin ihan loisto ohjelma :)



viikonloppuna tuli tosiaan oltua kölnissä, tai oikeastaan vaan lauantaina. käytiin kattomassa katedraalia, tai toiset kävi, miä ja pari muuta nautittiin rheinin rannalla istumisesta ja oluesta.



ennen peliä käytiin vielä "yhellä tynnyrillä" olutta paikallisessa brauhausissa, LOISTOA. maistoin paikallista perunasalaattia ja makkaraakin, sekin oli loistoa :)

itte peli oli aivan loistava, ainoa vaan et köln ei ollu ihan parhaimmillaan..kuulemma noussu vähän hattuun kun ne pääs viime viikolla (?) saksan kupin välierii :) mut oli siistiä, eka puoliaika istuttii ylhäällä ja tokalla päästii fanikatsomoon \o/



pelin jälkeen sitte tietenkin mentiin tutustumaan kölnin yöelämään..tai no mun tutustuminen pysähty ManUn peliin irkkupubissa (jälkeen tuli vielä barcan peli!). muut jatko matkaa meien saksalaisen kämpille ja sieltä samaisen irkkupubin kautta discoilemaan :)




PAKKO päästä kattomaan lisää fudista! ja uuestaa kölniin, onneks ollaan menossa 11.11 kun alkaa karnevaali! :) loistoa!

pääsin tänään jopa lenkille asti ja jalka ei tullu ees kipeeks (vielä), sekin on loistoa :) kaikki on vaan loistoa, lähtekää siis ihmiset ihmeessä vaihtoon!!!

1 kommentti:

  1. Vaihdossa on kyl mahtavaa! :) oon ihan samaa mieltä että "lähtee ihmiset vaihtoon" :D

    vau, varmaan jännä matsi! mä haluisin kattomaan leverkusenin peliä kun hyypiä pelaa siellä! en oo vaan vielä saanut aikaiseksi lähteä sinne..

    VastaaPoista