keskiviikko 18. marraskuuta 2009

syökää kanaa!

morjes
pitkästä aikaa :) viikonloppu oli ja meni ja tänään on jo, keskiviikko? päivät menee aika oravanpyörässä täälä..luentoja, nettiä, ruokaa, luentoja, kotia, ruokaa, lisää opiskelua ("jei") ja sarjoja (tällä hetkellä aika kova sana housen, desperate housewivesien, californicationin, 90210:n, merlose placen ON the F word, gordon ramsay on paras!).

viikonloppuna tuli käytyä 2x aachenin yössä, ei kuitenkaa tullu oltua ihan tappiin asti. mukavaa oli, porukka tykkää täälä diskoista ja clubeista, ei niin miun juttu, mut on tääl pari hyvää rokkimestaaki :) ja pubeja, loistoa.

muuten viikonloppuna tuli kirjoteltua raporttia, katottua leffoja ja tehtyä ruokaa + olin lauantain yksin kämpillä, LOISTOA :) transformers II leffa on myöskin aika loistava.

ens perjantaina luultavasti bochumiin ja lauantaina tutustumaan kaivosmuseoon ja dortmundiin ja yleensäki paikkoihin ISW tutun kans (andré ISW helsinki). siistiä, kun on tuttuja täälä semisti vähän joka suunnalla.

AINIIN, äsken varasin lipun tai 2 lippua Leverkusenin peliin 29pvä sunnuntaina, pääsee kattoo kun hyypiä potkii palloa, ÄÄRI siistiä :)

mukavaa viikkoa sinne, ja toivottavasti spagu oli hyvää (ne ketkä sielä tänään sattu käymään syömässä)!

seppälä, OUT!

1 kommentti: