torstai 11. helmikuuta 2010

väy!

morjesta!
10päivää meni ohi että hujahti. matkalle mahtuu 2x maahokkey reenit, punttia, lenkki, "muutama" baarikeikka ja tietty surpacia <3.

meikä tosiaan otti ja meni kokeileen maahokkeytä. tiesin ennakkoon sen, et siinä on yhtämonta pelaajaa kun futiksessaki on ja että kenttä on samankokonen myös. noh, pääsin sitte reenipaikalle ja totesin, että ne pelaa vaan rightilta, right. siinä heti sitte vähän haastetta kehiin. mailakin oli vähän hassu, ootin jotain isompaa :D eikä lavan toisella puolella saa pelata, EIKÄ jaloilla koskea palloon/pysäyttää sitä. tässä oli siis lähtökohat. no, ekat reenit meni opetellessa ja lopussa pääs vähän jo pelaamaaki, ihan jees :) ainoo et miulle ei syötetty oikein :/
tokissa reeneissä eilen sit oli aika loistoa, pallon hallinta parantunu jo vähän ja pääs pelaa ihan koko kentällä, AIVAN loistoa et on iso kenttä ja ei paitsioita!!!! uu jee, pikkusen on tilaa! no joo, mut siihen kenttää pitäs sit riittää kunto juostaki...aika hiljasta täälä tän emc vuoden aikana, pääsin siis pelaamaan käressä ja vielä oikeeta puolta, jei! ja teinpä maalinki, loisto pitkästä syötöstä, toisesta samanlaisesta vedin ohi kun piti ruveta heti kikkailee :D mut kivaa siis oli, pitää mennä ens keskiviikkonaki.

mut pubit on täälä muuten jees, ainoostaan toi CSM opiskelihaelämä ei enää oikein nappaa..tkk ja 4 vuotta sielä on tuhonnu ainaki hetkellisesti halun sekoilla ja käyä joka ikisissä kissanristiäisissä. mut onneks löytyy muutaki ja muuta seuraa :)

tänää ois vuorossa Skinnersin panimo, aivan ääri loistoa! niillä on semmosta oranki alea, mikä oli hullun hyvää, toivottavasti sitä on myös tänään tuola :)

mut eipä täälä kummempaa, koulu ei todellakaan oo rankkaa..maks 4h luentoja päivässä :D aika läppä. yleensä on kuitenki vaan 2h, rankkaa. no, mut on 2 raporttia tehtävän, et kyl tekemistä on ainaki jos ei jaksa kaikkea vääntää yhellä kertaa.

adios! pistäkää edelleen lunta postissa jos tuntuu siltä..täälä alkaa oleen ihan kunnon kevät kohta :) jau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti