maanantai 1. helmikuuta 2010

prää

morjesta
kaikkialla muualla tulee vissiin lunta paitsi täälä?! pikkusen epistä!

tänään oli taas loisto päivä surpacin kanssa, suunnitteluohjelma, kun ei osaa niin ei vaan osaa. entistä selvemmäks tulee vaan että meikää ei oo luotu toimistotyöhön. huomena sitten taas UUDESTAAN. jes. onneks on sentäs yks luento huomena pintakaivamisen muotoilua :D haha, "surface excavation design". loisto luennoitsijat tolla kurssilla, kaks vanhaa setää, mut aivan loistavia! jaksaa istua luennollaki eikä tee ees mieli kattoa paljo kello on :)

lauantaina tuli käytyä kattomassa vähän falmouthia, kaikki paikannimet tällä suunnalla taitaa liittyä jotenki jokiin tai jotain, the mouth of the river fal, plymouth =sama..no penryn ny poikkeaa aika isosti, mut enpä tiiä miks :) illalla tuli myös käytyä toteamassa, että kyllä se ale on vaan niin hyvää :) hullun monta pubia löytyy näinki pienestä kaupungista..oiskohan tolla yliopistolla tohon mitään vaikutusta..

niin siis tää on myös, tai toi falmouth, aika iso purjehdusmesta, tai ainaki lomaparatiisi, rantaviivalla oli aikas hullun monta hotellia!


falmouthin keskustasta


erivärisiä taloja, kalastajat osas kai kotia kun oli tulossa, kun oli oman värinen talo :)


jännä: sininen ja kivi..


pendenniksen linna falmouthin niemen käressä (ei niin mitään hajua mikä ton niemen nimi on, vois ehkä olla jopa pendenniksen niemi :P)


ääri jees, meri!


lisää merta ja rantaa ja osa falmouthia


yks onneton turisti :)


oli aikas mageeta


todellaki


linnotus pitäs näkyä tuola melkein käressä, ja tuolta ihan kärestä on noi muut kuvat.

mut täälä on tosiaan vähän niku kevät jo. vaikka ihan mielellään olisin viettäny sitä talvea sielä kun se kerranki ois ollu! mukavia talvipäiviä sinne suomeen kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti