sunnuntai 23. toukokuuta 2010

suomesa

moro
no nyt oon taas suomessa, oli pikkusen hektistä tossa lopussa nii ei riittäny aikaa muuhun kun case studyyn ja sen nollaamiseen :)

veneretket, lennot (tuliki muutos ja piti ostaa uuet liput ams-stocholm-hel), vika ilta het noordenissa ja kaikki muu mukava ohi. :/

oli kyllä aivan s#¤%anan mukava vuosi, vaikka tänne tulikin avauduttua ihan urakalla..ei sitä osaa (tai ainakaan miä en oo osannu) arvostaa mitään mitä on, ennen kun tajuaa että se on ohi :/

no, nyt on ainakin hullusti suunnitelmia matkustella sloveniaan, puolaan, irlantiin, hollantiin oonkin jo menossa (ja saksaan) :) jee. tietää ainakin mihin kesätyörahat pistää.

tänään pitäs matkustaa takasin haminaan, onneks äiti hakee, ja sitte ens sunnuntaina pyhäsalmelle (JEE).

inter voitti eilen ja elmosta saa muuten ääääri hyviä vuohenjuusto (ja varmaan muitakin) hamppareita. VÄY!

enään ois sitte listalla suomessa tekemistä; täffän spagu, haminan autogrilli makkispekkikset, rullakebab (vaikka saksan kebabeja se ei enää voi millään voittaa, oli niin loistoja) ja lihis kahella nakilla :)

nyt auf ja kohti haminaa. ei voi olla hymyilemättä, kun on niin AWESOME EMC vuosi takana :)

2 kommenttia:

  1. Mitäs Pyhiksel tiedos? Kerro terkkui Katjalle, Timolle, Sakelle, Kjellille ja ketä kaikkii siel olikaan.

    VastaaPoista
  2. plop :) vähän jäi tän blogin tarkastelu, katja, sakari, kjell sielä on, en ainakaan muista ketään timoa :) mut toisaalta tuli vietettyä aika paljon aikaa maanalla.

    VastaaPoista