maanantai 1. maaliskuuta 2010

heip

moi taas
tajusin justiinsa, ja siis myös kattelin vähän vappu videota youtubesta, kun tossa tuli kateltua näitten ihmisten, osa ekaa ja tokaa vuotta koulussa vasta, ikiä, et wow, minne katos meikällä 5 vuotta? täälä ihan normaalia et koulussa vaan 3vuotta ja sit töihin..käy vaan mielessä, et onkohan tossa suomen 7 vuodessa mitään järkeä, no, onhan siinä :) ehtii tehä muutakin kun opiskella. ei sillä et kaduttais, että koulua on käyny..mut mitä sit on jääny käteen:

ääri upea fuksi vuosi, mistä päälimmäisenä mielessä pakollisien kurssien tahkoamisen lisäks uudet kaverit, oma kämppä, kaikki ne hullun mukavat bileet ja omien rajojen ettiminen (mikä kyllä jatkuu varmasti vieläkin, ja pitkään..). toisen vuoden raatihässäköinti (vuoden paras raati07<3) ja fuksikippari vuosi (vuoden paras ftmk myös :) sekä taas kurssien käyminen vähän niku sivutoimena. kolmannen vuoden paras vappu (08) ehkä ikinä, heti sen ihanan fuksivapun jälkeen, ja sitte syksyllä pikkusen löytykin jo opiskelumotivaatiota ja myös aika luksus kämppikset siihen väliin. neljäs vuos meni ja oli, oli kerranki mielenkiintosia kursseja ja sivuaineki löyty ja nyt tän vaihtovuoden jälkeen ei ookkaan ihan yllättäen enää kovin montaa kurssia jälellä. hullua.

ja meikä ei ees kovin paljon kiltatoiminnassa oo ollu mukana, respektiä niille überaktiiveille ketkä sitä jaksaa vuodesta toiseen :)

niin, mitäs tästä korkeakouluopiskelusta on oikein jääny käteen..noh, kyllä näköjään loppujenlopuks aika paljon! hohoo, tulipas aika syvällistä tähän väliin..oikeesti jäin istumaan netin ääreen kun söin tossa just ja masu oli liian täys :) ei saa mennä liian täyellä masulla nukkumaan.

nii, ja ens vapulle tavotetta, skumppaa lakista..on kyllä pienen pieni muistikuva että sekin ois jo tullu tehtyä, mutta eikai se haittane jos sen toistaa useemman kerran :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti