sunnuntai 20. syyskuuta 2009

ja yksi viikko taas takana, hurraa!

lueskelin tuossa justiinsa kaivostutan prujuläjää ja tajusin, että onpa tosiaan aika tiiviiksi vedetty kurssit: 5 pvää luentoja + 5 harkkaa + tentti viikon päästä luennoista/harkoista. suht sähäkät 5op mun mielestä :) (olettaen että tajuaa asian ja pääsee tentistä läpi). viikko sujui siis suhteellisen koulupainotteisissa merkeissä. mitä kurssista jäi käteen: totesin taas, että jos ei ummarra nii ei ummarra tutaa, vaikkakin tuo kaivostuta on tsiljoonakertaa mielenkiintoisempaaa kun normi tuta.

tän viikon muut tapahtumat saldo on: hyvin hyvin vähän unta (paitsi eilen ja tänään), skuppaa, olutta, virgin oilin pizzaa sekä eksku porakoneiden ja murskaimien maailmaan tampereelle. eksku oli ihan mielenkiintoinen näin toisen kerran nähtynä, ekaa kertaa kuitenkin pääsin kattomaan sitä niitten automineä, aika loistoa :) ois kiva päästä sen LHD auton rattiin, voi olla et tunnelissa vähän seinät kolisis jos miut päästäs rattiin!

tossa eilen suunnittelin vähän, että vien muut emcläiset kattoon lätkää :) saa nähä mitä ne on siitä mieltä tai että lähteekö ne ees. hifk-blues ois aika kova peli nähä.

olipas tylsää tekstiä, mutta ei oikein ollu mitään mielenkiintosta kerrottavaa tältä viikolta..koulua, koulua ja kouluressiä suurinpiirtein vaan, jospa ens viikko tois jotain mukavaa tullessaan :) haa, ainiin, muistin tilata electronin kun tajusin ettei visalla oikein pelkästään ulkomailla pärjää. NYT pitäis olla suhteellisesti hommat hoidossa suomesta poislähtöä varten \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti